Mediceuticals

Overzicht productgroepen

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle producten van Mediceuticals. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld om het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie te brengen en te houden.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

De Mediceuticals Advanced Hair Restoration Technology lijn bevatten het complex Triaminocoptinol, een krachtig anti-haaruitval complex dat zich richt op de drie voornaamste redenen van haaruitval en dunner wordend haar:

5a-Reductase, die wordt omgezet in DHT(Dihydrotestosteron)
Onvoldoende doorbloeding
Zwakke verankering van het haar in de dermal papilla

Triaminocoptinol bestaat uit drie actieve fasen die synergetisch werken om een zo gezond mogelijke groei omgeving voor de haren te bereiken.

De producten uit de Mediceuticals for Women lijn zijn speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Deze richten zich op de specifieke oorzaken van haaruitval en dunner wordend haar bij vrouwen.

Mediceuticals Scalp Therapies zijn bewezen farmaceutische formuleringen die klinisch zijn getest voor het behandelen en beheersen van een breed spectrum van hoofdhuid en haarproblemen.

Een generatie van dermatologische haarbehandelingen speciaal ontwikkeld voor het herstellen en beschermen van droog, beschadigd, breekbaar, fijn en dun haar. De producten bevorderen de haarkwaliteit. Deze unieke oplossingen zijn voorzien van een gepatenteerd enzymatisch eiwit voor een optimale reparatie en bescherming.

De stylingproducten uit de Hair Body Zero Weight styling lijn zijn geschikt voor elk haartype. Maar in het bijzonder voor fijn en dunner wordend haar. Verrijkt met natuurlijke botanische ingrediënten voor gezond, glanzend haar en body.

Een unieke reeks producten ontwikkeld voor het verzorgen van de huid, haar of hoofdhuid. Deze lijn bestaat uit een uniek masker dat het haar repareert en revitaliseert. Een hand en bodycrème die huid hydrateert en beschermd tegen invloeden van buitenaf. En een beschermende gel die de huid beschermt tijdens chemische processen (blonderen/verven).

Uw koffie of cava staat klaar… “lekker gezellig geknipt”

Kapsalon Modus

Hip & Trendy kapsalon

Kapsalon Modus
E. De Jonghestraat 177
2880 Wintam- Bornem
Tel. 0475 680 170
Btw: BE 0 687 131 172

Openingsuren

Dinsdag 8u30 - 18u00
Woensdag 8u30 - 18u00
Donderdag 8u30 - 20u00
Vrijdag 8u00 - 18U00
Zaterdag 8u00 tot 13.u00

We gebruiken (zalig lekkere) cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk werkt. Natuurlijk gaan we ervan uit dat je hier geen probleem mee hebt. Meer info op onze Privacy Policy pagina.