Mediceuticals
Image

WAAROM BAO-MED?

De baobab boom wordt de boom des levens genoemd door zijn bijna mythische krachten, het biedt voedsel, water, onderdak en traditionele geneeskunde. De baobab boom komt in zeer afgelegen gebieden van Afrika voor. Omringd door de geluiden en geur van het Afrikaanse land, kunnen deze iconische bomen tot 2000 jaar leven.

BAO-MED® is pure baobab olie, koudgeperst, onbewerkt en gecertificeerde organisch. BAO-MED® olie is een uitstekende hydraterende stof en voedt de huid grondig, waardoor de droge huid kan worden hersteld. Deze warme gouden gekleurde olie, die uit het baobab zaad wordt geëxtraheerd, is een eerbetoon aan deze oude Afrikaanse bomen.

Voordelen

✔︎ Superieure hydratatie

✔︎ Absorbeert snel

✔︎
Anti-aging

✔︎
Omega 3, 6 & 9

✔︎
Verlicht droge, jeukende & schilferige huid

Bao-med olie
Image

DE BAOBAB BOOM

Alle Baobabs zijn blad wisselende bomen die variëren in hoogte van 5 tot 20 meter. De Baobab-boom is een vreemde uitziende boom die groeit in laaggelegen gebieden in Afrika en Australië. De boom kan groeien tot enorme maten en koolstofdata geeft aan dat ze 3000 jaar oud kunnen zijn. Een oude holle Baobab-boom in Zimbabwe is zo groot dat maximaal 40 mensen in de stam kunnen staan. Verschillende Baobabs zijn gebruikt als een winkel, een gevangenis, een huis, een opslagschuur en een bus halte. De boom is zeker heel anders dan andere bomen. De romp is glad en glanzend, helemaal niet zoals de stam van andere bomen, en het is roze grijs of soms koper gekleurd.

Als de bladeren uitvallen, zien de verspreidende takken van de Baobab eruit als wortels die in de lucht vallen, alsof het ondersteboven is geplant. Baobabs zijn erg sterk, ze kunnen verbranden of gestript worden van hun schors, en ze zullen gewoon een nieuwe schors vormen en blijven groeien. Wanneer ze doodgaan, rotten ze binnen en storten ze plots ineen. Hierbij laten ze een grote berg vezels achter waardoor de mensen denken dat ze niet sterven maar mysterieus verdwijnen.

Uw koffie of cava staat klaar… “lekker gezellig geknipt”

Kapsalon Modus

Hip & Trendy kapsalon

Kapsalon Modus
E. De Jonghestraat 177
2880 Wintam- Bornem
Tel. 0475 680 170
Btw: BE 0 687 131 172

Openingsuren

Dinsdag 8u30 - 18u00
Woensdag 8u30 - 18u00
Donderdag 8u30 - 20u00
Vrijdag 8u00 - 18U00
Zaterdag 8u00 tot 13.u00

We gebruiken (zalig lekkere) cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk werkt. Natuurlijk gaan we ervan uit dat je hier geen probleem mee hebt. Meer info op onze Privacy Policy pagina.